Urządzenia i Akcesoria
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
red peppers cut in wedges200 g
-
courgettes unpeeled, ends removed350 g
-
sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
olive oil30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
-
fresh thyme leaves only1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
paprika1 tsp
Orange Bulgur
-
water900 g
-
orange finely grated zest and juice1
-
olive oil10 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bulgur wheat250 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
walnuts roughly chopped, for garnishing3 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1190 mg
Białko
11 g
Kalorie
1616 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Mexican Quinoa Salad
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min