Urządzenia i Akcesoria
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
red peppers cut in wedges200 g
-
courgettes unpeeled, ends removed350 g
-
sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
olive oil30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
-
fresh thyme leaves only1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
paprika1 tsp
Orange Bulgur
-
water900 g
-
orange finely grated zest and juice1
-
olive oil10 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bulgur wheat250 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
walnuts roughly chopped, for garnishing3 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1190 mg
Białko
11 g
Kalorie
1616 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min