Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g red peppers, cut in wedges
- 350 g courgettes, unpeeled, ends removed
- 500 g sweet potatoes, scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
- 30 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- 1 Tbsp fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp paprika
Orange Bulgur
- 900 g water
- 1 orange, finely grated zest and juice
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g bulgur wheat
- 100 g feta cheese, crumbled
- 3 Tbsp walnuts, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh mint leaves, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1190 mg
Alternatywne przepisy
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Middle Eastern Brunch
1h 20min
Fennel Apple Salad
20 min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h