Urządzenia i Akcesoria
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
red peppers cut in wedges200 g
-
courgettes unpeeled, ends removed350 g
-
sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
olive oil30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
-
fresh thyme leaves only1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
paprika1 tsp
Orange Bulgur
-
water900 g
-
orange finely grated zest and juice1
-
olive oil10 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bulgur wheat250 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
walnuts roughly chopped, for garnishing3 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1190 mg
Białko
11 g
Kalorie
1616 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Broccoli and Apple Salad
5 min