Carpaccio de rabanitos con pescado

Carpaccio de rabanitos con pescado

4.1 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 300 g de rabanitos (sin las hojas)
  • 40 g de queso parmesano en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 20 - 24 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 20 g de zumo de limón
  • 1 cucharadita de piel de limón rallada
  • 90 g de aceite de oliva
  • 25 g de piñones tostados
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 600 g de bacalao fresco (4 filetes)
    600 g de pescado blanco limpio sin piel, (4 filetes)
  • 300 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 296.2 mg
Białko 32.2 g
Kalorie 1768 kJ / 423 kcal
Tłuszcz 30.4 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...