Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di costolette di maiale, disossate, a fette (circa 1-2 cm)
- 13 g di sale
- 20 g di zucchero
- 5 g di dado per brodo di carne
- 4 g di pepe nero macinato
-
15
g di vino di riso
lub 15 g di vino bianco - 5 g di olio di sesamo
- 5 g di salsa di soia
- 200 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 1045 g di acqua
- 200 g di riso basmati
- 4 uova
- 60 g di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 4 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori, a pezzi (2 cm)
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (2 cm)
- 150 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla, a spicchi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di ketchup
- 30 g di amido di mais (maizena), mescolato con 4 cucchiai di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2557.4 kJ / 611.2 kcal
- Białko
- 41.5 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 29.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1002.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo Piri Piri con insalata veloce
7h 20 min
Cake Pop mostruose
Brak ocen
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Stufato di agnello
50 min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Brunch inglese (uova, backed beans, spinaci, salsiccia e funghi)
50 min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 godz. 45 min
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2h
Tiramisù alla crema gianduia
4h 30min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 godz. 30 min
Pasta alla ionica
30 min