Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2056.4 kJ / 491.5 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 32.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 408.4 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Chicken laksa
30min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min