Urządzenia i Akcesoria
Mini bacon and vegetable frittatas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
hard cheese of choice, cut into pieces (see Tip)80 g
-
carrot cut into pieces1
-
onion halved½
-
bacon cut into cubes130 g
-
broccoli cut into small florets100 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
eggs4
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Dijon mustard (optional)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
179.6 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
763.4 kJ /
182.5 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No fail mash potato
20 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Curried sausages
40 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Fruity dream
10 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min