Chicken, spinach and leek risotto
TM6 TM5

Chicken, spinach and leek risotto

4.6 (66 ocen)

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g leek, cut into pieces
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 300 g risotto rice
  • 60 g white wine
  • 350 g chicken breast, cut into pieces (3 cm)
  • 600 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to serve
  • ½ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to serve
  • 100 g fresh baby spinach
  • 30 g unsalted butter, diced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2950.4 kJ / 705.2 kcal
Białko
33.7 g
Węglowodany
67.7 g
Tłuszcz
31.3 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Błonnik
1.4 g
Sód
677 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy