Urządzenia i Akcesoria
Chicken, spinach and leek risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
leek cut into pieces150 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
white wine60 g
-
risotto rice300 g
-
chicken breast cut into pieces (3 cm)350 g
-
water600 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to serve3 sprigs
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to serve¼ tsp
-
Chicken stock paste1 tsp
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
677 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
2950.4 kJ /
705.2 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Served 2024
10 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Manifesto
202 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
New year weeknights
14 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Quick and easy
22 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Stack up the savings
117 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Thermomix® Everyday
68 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Your Cookidoo® Homemade Hero
10 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Tex-Mex chicken casserole
45 min
"Moussaka" bowl
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Curried sausages
40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.