
Urządzenia i Akcesoria
干鍋雞丁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)400 克
-
蠔油1 大匙
-
橄欖油30 克
-
乾辣椒15 根
-
花椒粒½ 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
醬油15 克
-
糖10 克
-
醬油膏15 克
-
辣豆瓣醬15 克
-
蔥 切段(約2公分)50 克
-
新鮮香菜根 切碎20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
244 kcal /
1023 kJ
Białko
16.85 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
13.6 g
Błonnik
1.55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan