
Urządzenia i Akcesoria
芋頭腐乳燒小排
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
小排骨600 克
-
豆腐乳60 克
-
醬油20 克
-
米酒10 克
-
糖5 克
-
太白粉1 茶匙
-
香油10 克
-
蒜頭 ,切片15 克
-
水200 克
-
芋頭 ,切塊(約3公分)250 克
-
蒜苗 ,切段20 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,去籽、切斜片10 克
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
2354.5 kcal /
9841.9 kJ
Białko
124.5 g
Tłuszcz
161.1 g
Węglowodany
92.5 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan