芋頭腐乳燒小排

芋頭腐乳燒小排

4.7 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 小排骨
    600 克
  • 豆腐乳
    60 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
  • 5 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 香油
    10 克
  • 蒜頭 ,切片
    15 克
  • 200 克
  • 芋頭 ,切塊(約3公分)
    250 克
  • 蒜苗 ,切段
    20 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) ,去籽、切斜片
    10 克

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 2354.5 kcal / 9841.9 kJ
Białko 124.5 g
Tłuszcz 161.1 g
Węglowodany 92.5 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...