
Urządzenia i Akcesoria
肉丸佐蕃茄淋醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
肉丸
-
麵包 (新鮮或隔夜皆可),切塊40 克
-
牛奶40 - 80 克
-
新鮮巴西利 ,只取葉子6 - 12 枝
-
蒜頭 (opcjonalnie)1 粒
-
牛絞肉400 克
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
油 ,少許,塗抹用
蕃茄淋醬
-
蒜頭1 粒
-
洋蔥 切塊50 - 80 克
-
特級初榨橄欖油20 克
-
罐裝切碎番茄600 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
359 kcal /
1507 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan