肉丸佐蕃茄淋醬

肉丸佐蕃茄淋醬

4.8 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

肉丸
  • 麵包 (新鮮或隔夜皆可),切塊
    40 克
  • 牛奶
    40 - 80 克
  • 新鮮巴西利 ,只取葉子
    6 - 12 枝
  • 蒜頭 (opcjonalnie)
    1 粒
  • 牛絞肉
    400 克
  • 2 顆
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • ,少許,塗抹用
蕃茄淋醬
  • 蒜頭
    1 粒
  • 洋蔥 切塊
    50 - 80 克
  • 特級初榨橄欖油
    20 克
  • 罐裝切碎番茄
    600 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 359 kcal / 1507 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...