
Urządzenia i Akcesoria
家常酸菜炒肉末
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
豬絞肉180 克
-
醬油½ 大匙
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
酸菜 ,沖洗後浸泡1小時,擠乾,切碎200 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片10 克
-
糖1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
136.5 kcal /
562.5 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
5.5 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan