Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 克 豬絞肉
- ½ 大匙 醬油
- 10 克 蒜頭
- 1 大匙 油
- 200 克 酸菜 ,沖洗後浸泡1小時,擠乾,切碎
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 1 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 562.5 kJ / 136.5 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.5 g