家常酸菜炒肉末
TM5 TM6

家常酸菜炒肉末

4.9 (13 ocen)

Składniki

  • 180 克 豬絞肉
  • ½ 大匙 醬油
  • 10 克 蒜頭
  • 1 大匙 油
  • 200 克 酸菜 ,沖洗後浸泡1小時,擠乾,切碎
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 1 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
562.5 kJ / 136.5 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
5.5 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy