醬燒雞塊

醬燒雞塊

2.2 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    600 克
  • 新鮮香菇 切塊(約2公分)
    100 克
  • 蒜頭 切片
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 切片(約1公分)
    3 根
  • 切段(約2公分)
    50 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 蕃茄醬
    50 克
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 179 kcal / 749 kJ
Białko 16.55 g
Tłuszcz 8.35 g
Węglowodany 9.2 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...