Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
麵皮
- 175 克 水
- 10 克 糖
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 300 克 高筋麵粉
- ½ 茶匙 鹽
- 20 克 油
燙蝦仁
- 1000 克 水 (川燙用)
- 250 克 草蝦仁 ,去腸泥,切丁(約1.5公分)
組合
- 200 克 比薩起士絲
- 40 克 冷凍青豆
- 150 克 罐裝鳳梨片 ,切扇形片
- 120 克 美乃滋
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 3925.2 kJ / 939.1 kcal
- Białko
- 42.2 g
- Węglowodany
- 91.9 g
- Tłuszcz
- 39.1 g
- Błonnik
- 3.6 g