三色燴花椰菜

三色燴花椰菜

2.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 南瓜 ,去皮,切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 白花椰菜 ,切大朵(約3公分)
    200 克
  • 小蕃茄 ,對半切
    50 克
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 太白粉 ,先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 83.2 kcal / 348.2 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...