
Urządzenia i Akcesoria
筍絲滷肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭20 克
-
蔥 ,切段50 克
-
五花肉 ,切片(厚約0.5公分)600 克
-
醬油60 克
-
筍絲 ,以熱水川燙去除澀味250 克
-
糖20 克
-
水550 克
-
米酒20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie)10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
340 kcal /
1425 kJ
Białko
12.45 g
Tłuszcz
29.687 g
Węglowodany
4.517 g
Błonnik
1.505 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan