Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 20 克 蒜頭
- 50 克 蔥 ,切段
- 600 克 五花肉 ,切片(厚約0.5公分)
- 60 克 醬油
- 250 克 筍絲 ,以熱水川燙去除澀味
- 20 克 糖
- 550 克 水
- 20 克 米酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1425 kJ / 340 kcal
- Białko
- 12.45 g
- Węglowodany
- 4.517 g
- Tłuszcz
- 29.687 g
- Błonnik
- 1.505 g