筍絲滷肉

筍絲滷肉

4.3 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭
    20 克
  • ,切段
    50 克
  • 五花肉 ,切片(厚約0.5公分)
    600 克
  • 醬油
    60 克
  • 筍絲 ,以熱水川燙去除澀味
    250 克
  • 20 克
  • 550 克
  • 米酒
    20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie)
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 340 kcal / 1425 kJ
Białko 12.45 g
Tłuszcz 29.687 g
Węglowodany 4.517 g
Błonnik 1.505 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...