
Urządzenia i Akcesoria
皮蛋海陸粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
高湯1600 克
-
蝦米10 克
-
白米150 克
-
鹽 (opcjonalnie)1 茶匙
-
玉米粒40 克
-
蝦仁 ,切丁(約1公分)80 克
-
豬肉絲80 克
-
皮蛋 ,切碎(約1公分)3 顆
-
蛋 ,打散1 顆
-
紅鯛魚片 ,切塊60 克
-
油條 ,剝碎30 克
-
蔥 ,切蔥花25 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
482.8 kcal /
2018.3 kJ
Białko
38.2 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

3步驟料理奇蹟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan