Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 克 糖醋脆瓜 (含60克脆瓜湯汁),將湯汁與脆瓜分開
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 350 克 豬粗絞肉
- 20 克 醬油膏
- 50 克 水
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 926.5 kJ / 221.7 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 54.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 254.2 mg