
Urządzenia i Akcesoria
瓜仔肉燥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
糖醋脆瓜 (含60克脆瓜湯汁),將湯汁與脆瓜分開180 克
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
豬粗絞肉350 克
-
醬油膏20 克
-
水50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
221.7 kcal /
926.5 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
3.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
54.3 g
Sód
254.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-豬肉
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan