蒜香茄子

蒜香茄子

3.1 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 20 克
  • ,蔥白切段,蔥綠切蔥花
    15 克
  • 豬絞肉
    30 克
  • 茄子 ,切斜片(約2公分)
    200 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 10 克
  • 5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 79.8 kcal / 333.4 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 6.2 g
Węglowodany 4.9 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...