Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 20 克 油
- 15 克 蔥 ,蔥白切段,蔥綠切蔥花
- 30 克 豬絞肉
- 200 克 茄子 ,切斜片(約2公分)
- 15 克 醬油膏
- 10 克 水
- 5 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 333.4 kJ / 79.8 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Błonnik
- 1.4 g