
Urządzenia i Akcesoria
蒜香茄子
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
蔥 ,蔥白切段,蔥綠切蔥花15 克
-
豬絞肉30 克
-
茄子 ,切斜片(約2公分)200 克
-
醬油膏15 克
-
水10 克
-
糖5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
79.8 kcal /
333.4 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
4.9 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan