
Urządzenia i Akcesoria
經典小炒
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)10 克
-
油10 克
-
五花肉 ,切絲(約1公分)150 克
-
蝦仁 ,開背去腸泥120 克
-
豆干 ,切片(約0.5公分)90 克
-
蒜苗 ,切斜片(約1.5公分)30 克
-
醬油膏15 克
-
糖½ 茶匙
-
米酒1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
245.2 kcal /
1025.2 kJ
Białko
13.5 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
6.2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan