苦瓜雞湯

苦瓜雞湯

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3-5公分),以滾水川燙去血水
    300 克
  • 苦瓜 去白瓤和籽,切大塊(約5公分)
    400 克
  • 切片
    15 克
  • 米酒
    50 克
  • 冰糖粉
    1 茶匙
  • 2 茶匙
  • 冬瓜 (不含汁液)
    30 克
    30 克 蔭鳳梨, (不含汁液)
  • 800 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 88 kcal / 370 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 3.7 g
Węglowodany 3.6 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...