Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 15 克 油
- 100 克 豬肉香腸 ,切斜片(約1公分)
- 150 克 高麗菜 ,切片(約5公分)
- 30 克 水 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 592 kJ / 142 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g