
Urządzenia i Akcesoria
家常玉米濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊150 克
-
紅蘿蔔 切塊150 克
-
油10 克
-
水900 克
-
馬鈴薯 切塊200 克
-
玉米粒300 克
-
無鹽烤腰果50 克
-
杏鮑菇 切片150 克
-
蛋 稍微打散2 顆
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許,依個人口味調整
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
294 kcal /
1230 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食譜名人堂
17 Przepisów
Tajwan
Tajwan