Urządzenia i Akcesoria
雙菇獻瑞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
蠔菇 去根部、剝散100 克
-
鴻喜菇 切段150 克
-
新鮮香菇80 克
-
水10 克
-
綠花椰菜 切小朵50 克
-
白花椰菜 切小朵50 克
-
醬油30 克
-
冰糖粉10 克
-
鹽 依個人口味調整1 小撮
-
香油5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.5 g
Kalorie
327.2 kJ /
78.2 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
5.188 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan