
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄羊肉湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
洋蔥50 克
-
濃縮蕃茄泥50 克
-
牛蕃茄 ,切大塊500 克
-
水1000 克
-
去骨羊肉 (燉煮用) ,或羊梅花肉塊500 克
-
甘草3 片
-
當歸5 克
-
乾燥月桂葉2 片
-
西洋芹50 克
-
紅蘿蔔80 克
-
高麗菜 ,切大片150 克
-
鹽2 ½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
264.5 kcal /
1105.6 kJ
Białko
35.2 g
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
12.6 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

家常養生食補
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan