蕃茄羊肉湯

蕃茄羊肉湯

5.0 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 洋蔥
    50 克
  • 濃縮蕃茄泥
    50 克
  • 牛蕃茄 ,切大塊
    500 克
  • 1000 克
  • 去骨羊肉 (燉煮用) ,或羊梅花肉塊
    500 克
  • 甘草
    3 片
  • 當歸
    5 克
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 西洋芹
    50 克
  • 紅蘿蔔
    80 克
  • 高麗菜 ,切大片
    150 克
  • 2 ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 264.5 kcal / 1105.6 kJ
Białko 35.2 g
Tłuszcz 8.2 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...