
Urządzenia i Akcesoria
栗子紅燒肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
薑 切片30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切斜片10 克
-
蔥 切段25 克
-
蒜頭20 克
-
油30 克
-
帶皮五花肉 切塊(約2公分)400 克
-
紅蘿蔔 切塊(約2公分)60 克
-
去皮熟栗子 整粒80 克
-
醬油45 克
-
米酒75 克
-
細砂糖2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
481 kcal /
2014 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
39.7 g
Węglowodany
13.3 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan