
Urządzenia i Akcesoria
辣蘿蔔煨牛腩
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油30 克
-
二砂糖30 克
-
八角2 顆
-
辣豆瓣醬30 克
-
乾辣椒2 支
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約3公分)15 克
-
花椒粒1 茶匙
-
薑 ,切片15 克
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)200 克
-
牛腩 ,切塊(約3公分)750 克
-
紹興酒30 克
-
醬油45 克
-
高湯400 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)150 克
-
白蘿蔔 ,切塊(約3公分)200 克
-
牛蕃茄 ,切塊(約3公分)150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
629.6 kcal /
2631.7 kJ
Białko
39.7 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
30.8 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
139.9 g
Sód
1116.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

星級主廚 - 吳宜玲
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan