Brazo gitano de café

Brazo gitano de café

4.6 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 raciones

Składniki

Bizcocho plancha con avellanas
  • de licor de avellanas
    40 g
  • de avellanas
    20 g
  • huevos
    5
  • de azúcar (y algo más para espolvorear)
    100 g
  • de harina de repostería
    100 g
  • de café soluble
    5 g
  • de sal
    1 pellizco
Relleno
  • de azúcar
    80 g
  • de queso mascarpone
    150 g
  • de queso cremoso
    200 g
  • de nata (35% de grasa)
    100 g
  • de vainilla líquida
    1 cucharadita
  • de café soluble
    5 g
Cobertura y terminación
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    150 g
  • de agua
    50 g
  • de mantequilla
    50 g
  • de avellanas troceadas
    10 - 20 g
  • de azúcar glas
    1 - 2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 466 kcal / 1952 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 31.4 g
Węglowodany 38.5 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Sód 185.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...