
Urządzenia i Akcesoria
Chakalaka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
820 g
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
carrots cut into pieces (3 cm)2
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh red bird's eye chillies trimmed2 - 3
-
olive oil20 g
-
tomato paste50 g
-
paprika1 tsp
-
curry powder1 tbsp
-
ripe tomato cut into pieces (3 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned baked beans (with sauce - see Tips)300 g
Wartości odżywcze na 820 g
Kalorie
767.7 kcal /
3212.1 kJ
Białko
25.6 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
130.7 g
Błonnik
32.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
3573.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Gobi masala
30 min
Baharat spice mix
5 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Caribbean curry
40 min
Potato and green pea curry
50 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Vegetarian chilli
35 min