Urządzenia i Akcesoria
Chakalaka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
820 g
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
carrots cut into pieces (3 cm)2
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh red bird's eye chillies trimmed2 - 3
-
olive oil20 g
-
tomato paste50 g
-
paprika1 tsp
-
curry powder1 tbsp
-
ripe tomato cut into pieces (3 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned baked beans (with sauce - see Tips)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 820 g
Sód
3573.8 mg
Białko
25.6 g
Kalorie
3212.1 kJ /
767.7 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
32.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
130.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and green pea curry
50 min
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Paneer makhani
45 min
Bombay aloo
40 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Gobi masala
30 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Eggs with coconut curry sauce
30 min
Chilli paneer
30 min
Arrabbiata sauce
20 min