Urządzenia i Akcesoria
Chakalaka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
820 g
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
carrots cut into pieces (3 cm)2
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh red bird's eye chillies trimmed2 - 3
-
olive oil20 g
-
tomato paste50 g
-
paprika1 tsp
-
curry powder1 tbsp
-
ripe tomato cut into pieces (3 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned baked beans (with sauce - see Tips)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 820 g
Sód
3573.8 mg
Białko
25.6 g
Kalorie
3212.1 kJ /
767.7 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
32.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
130.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried pickled fish
49 godz.
Jeera rice (Cumin rice)
20 min
Chilli raita potato salad
55 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Madras curry powder
15 min
Biryani
1 godz. 25 min
Rogani kumbh
45 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Indian spiced sweet potato soup
25 min
Traditional bobotie
1 godz. 30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min