Urządzenia i Akcesoria
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
broccoli stems, peeled (see Tip)280 g
-
carrots cut into halves320 g
-
Gala apples cored, peeled and cut into quarters4
-
mixed fresh herbs (eg parsley, coriander, dill or chives), leaves only30 g
-
mayonnaise120 g
-
apple cider vinegar30 g
-
Dijon mustard3 tsp
-
honey1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
flaked almonds (opcjonalnie)1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
337.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1733.1 kJ /
414.2 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Prawn Siew Mai
45 min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 godz. 5 min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45 min
Endless Variations Bread
45 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Chocolate Beetroot Muffins
30 min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 godz. 35 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.