Urządzenia i Akcesoria
Black bean tomato soup with coriander lime cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
celery cut into pieces80 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
roasted red capsicum50 g
-
ground cumin1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
salt¼ tsp
-
lime zested and juiced (1 tsp juice), plus extra lime wedges to serve1
-
sour cream70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
588.6 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
922.5 kJ /
219.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and green pea curry
50 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Tuscan bean soup
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Hearty lentil chilli
50 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Amritsari dal
26 godz.
Smoky Mexican bean soup
35 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min