Urządzenia i Akcesoria
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)700 g
-
garlic clove1
-
fresh ginger10 - 15 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)1 - 2
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
tandoori paste (see Tips)90 g
-
tomato paste30 g
-
water100 g
-
almond meal (see Tips)20 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
sea salt1 tsp
-
coconut cream90 g
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, to garnish6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
866.5 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
1147.3 kJ /
274.2 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Boiled pasta
20 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Pizza Bianca
40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Fruity dream
10 min