Urządzenia i Akcesoria
Butternut and bacon macaroni cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
butternut pumpkin cut into pieces (1 cm)500 g
-
shortcut bacon rashers cut into pieces (2 cm)150 g
-
oil for drizzling
-
salt plus extra for seasoning2 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
water1000 g
-
macaroni pasta300 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
salted butter50 g
-
milk500 g
-
plain flour50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
paprika plus extra for sprinkling½ tsp
-
dried thyme1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1798.7 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
2462.8 kJ /
586.3 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
52.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 Std. 10 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min