Urządzenia i Akcesoria
Portuguese bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
water550 g
-
baker's flour plus extra to dust720 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sea salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475.2 mg
Białko
11 g
Kalorie
1366.2 kJ /
326.5 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
No fail mash potato
20 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min