Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
raw beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot cut into pieces (see Tips)100 g
-
red onion (approx. 45 g)¼
-
green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters1
-
fresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
olive oil2 tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
102.2 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
642.2 kJ /
152.9 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Hommus
15 min
Broccoli salad
10 min
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30 min
Stewed apples
25 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Quick beetroot relish
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min