Urządzenia i Akcesoria
Capsicum and sun-dried tomato dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
430 g
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained100 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters½
-
raw unsalted cashews120 g
-
olive oil20 g
-
white vinegar10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 430 g
Sód
678.3 mg
Białko
47.6 g
Kalorie
5211.3 kJ /
1245.5 kcal
Tłuszcz
83.5 g
Błonnik
17.9 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
98.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Zucchini slice
45 min
Herb and garlic dip
10 min
Vegetable stock paste
30 min
Beetroot salad
10 min
Mexican stack
45 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Chunky basil pesto dip
10 min