Capsicum and sun-dried tomato dip

Capsicum and sun-dried tomato dip

4.9 475 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
430 g

Składniki

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • garlic clove
    1
  • sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
    100 g
  • red capsicum deseeded and cut into quarters
    ½
  • raw unsalted cashews
    120 g
  • olive oil
    20 g
  • white vinegar
    10 g

Wartości odżywcze na 430 g

Kalorie 1245.5 kcal / 5211.3 kJ
Białko 47.6 g
Tłuszcz 83.5 g
Węglowodany 98.5 g
Błonnik 17.9 g
Tłuszcz nasycony 17.4 g
Sód 678.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...