Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
- ½ red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g raw unsalted cashews
- 20 g olive oil
- 10 g white vinegar
- Wartości odżywcze
- na 430 g
- Kalorie
- 5211.3 kJ / 1245.5 kcal
- Białko
- 47.6 g
- Węglowodany
- 98.5 g
- Tłuszcz
- 83.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.4 g
- Błonnik
- 17.9 g
- Sód
- 678.3 mg
Alternatywne przepisy
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Dukkah
25 Min
Vanilla and honey toasted muesli
35 Min
Pizza bianca
40 min
Zucchini slice
45min
Herb and garlic dip
10 Min
Vegetable stock paste
30 min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Creamy sun-dried tomato dip
5 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Tzatziki dip
15 Min