Urządzenia i Akcesoria
Capsicum and sun-dried tomato dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
430 g
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained100 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters½
-
raw unsalted cashews120 g
-
olive oil20 g
-
white vinegar10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 430 g
Sód
678.3 mg
Białko
47.6 g
Kalorie
5211.3 kJ /
1245.5 kcal
Tłuszcz
83.5 g
Błonnik
17.9 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
98.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Hommus
15 min
Herb and garlic dip
10 min
Vegetable stock paste
30 min
Taco seasoning
5 min
Mexican stack
45 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min