Massa com molho de amendoim vegan

Massa com molho de amendoim vegan

3.0 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

  • água
    1400 g
  • azeite
    10 g
  • massa tipo tagliatelle em ninhos
    250 g
  • cenoura cortada em rodelas (3 mm aprox.)
    70 g
  • ervilhas de quebrar
    70 g
  • brócolos só os floretes
    70 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • alho
    2 dentes de
  • flocos de malagueta seca (opcjonalnie)
    1 c. chá de
  • manteiga de amendoim
    200 g
  • molho de soja light
    15 g
  • óleo de sésamo
    20 g
    20 g óleo de coco
  • coentros só as folhas
    2 pés de
  • amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
    2 c. sopa de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1054.3 mg
Białko 22.1 g
Kalorie 2724.6 kJ / 651.2 kcal
Tłuszcz 36.7 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 64.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...