
Urządzenia i Akcesoria
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão30 g
-
coentros30 g
-
dentes de alho3
-
azeite mais q.b. p/ untar80 g
-
ovos8
-
sal½ c. chá de
-
queijo de cabra semicurado esfarelado100 g
-
espinafres50 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
403.1 kcal /
1686.7 kJ
Białko
18.8 g
Tłuszcz
35.5 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Sód
644.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Março 2017
24 Przepisy
Portugalia
Portugalia