Wersje kompatybilne
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
lub 20 g Honig, flüssig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1366 mg
Alternatywne przepisy
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Spinat-Crostini
20 min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 min
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40 min
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5h
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 min
Burrata-Pizza
1h 40min