Urządzenia i Akcesoria
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Rosenkohl halbiert550 g
-
Knoblauchzehen2
-
Öl15 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer2 Msp.
-
Garam Masala1 ½ TL
-
Ahornsirup15 g
-
Magerquark200 g
-
Zitronensaft10 g
-
Tahin15 g
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1946 mg
Białko
24 g
Kalorie
1409 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 godz.
Miso-Bowl
35 min
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50 min
Spargel-Korma
45 min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 min
Gemüsesalat mit Cashewsauce
2 godz. 45 min
Gebratener Kichererbsensalat
45 min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 min
Kichererbsen-Linsen-Suppe
35 min
Blumenkohl Tikka Masala
35 min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 godz.
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5 godz.