Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
TM6

Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse

4.8 (9 ocen)

Składniki

  • 30 g Mandeln
  • 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
  • 1300 g Wasser
  • 2 TL Salz
  • 300 g Rote Bete, gegart
  • 50 g Olivenöl
  • 1 TL Dijon-Senf
  • 20 g Holunderblütensirup
    lub 20 g Honig
  • 30 g Weißweinessig
  • 5 g Petersilie, abgezupft
  • ¾ TL Pfeffer
  • 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1414 kJ / 338 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
7 g
Sód
1366 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy