Urządzenia i Akcesoria
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Radicchio geviertelt180 - 200 g
-
Cranberrynektar40 g
-
Olivenöl30 g
-
süßer Senf20 g
-
Crema di Balsamico20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Kiwis in Würfeln (1-2 cm)3
-
Cranberrys, getrocknet50 g
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
305 mg
Białko
1 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mediterraner Nudel-Gemüse-Salat
40 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 min
Wassermelonen-Bruschetta
20 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 min
Sommer-Pasta-Salat
30 min
Zitronen-Wermuth-Vinaigrette mit Ofengemüse
1 godz.
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 min
Kichererbsen-Salat
15 min
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5 godz.
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 min