Urządzenia i Akcesoria
Celeriac Remoulade (TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Pas d’évaluation
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Grated Carrot Salad (TM5)
10min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Rum Babas
3h 45min
Brandy Butter
10min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min