Urządzenia i Akcesoria
Sumac and Tahini Houmous
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
268 mg
Białko
7 g
Kalorie
1436 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Coriander Soup
25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Basil Pesto
10 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Best Basic Houmous
5 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min