Urządzenia i Akcesoria
Sumac and Tahini Houmous
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
268 mg
Białko
7 g
Kalorie
1436 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Basil Pesto
10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Coconut Dhal
20 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Best Basic Houmous
5 min