Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soup
- 125 g olive oil
- 1 red onion, quartered (approx. 120 g)
- 1 celery stalk, cut in small pieces (approx. 50 g)
- 2 garlic cloves
- 900 g beetroots, small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 750 g liquid chicken stock, strong-flavoured, hot
- 150 g double cream
- 50 g unsalted butter
- 2 tsp fine sea salt
- ground black pepper, to taste
Dumplings
- 10 g fresh horseradish, sliced (1 cm)
- 225 g ricotta cheese, drained
- 200 g pasta flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks, from medium eggs
- ½ orange, finely grated zest only
- olive oil, for greasing
- 500 g water, for steaming, plus extra for mixing
- 200 g sour cream
- 40 g creamed horseradish or horseradish relish
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2650 kJ / 638 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 47 g
Alternatywne przepisy
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25min
Tomato Sauce
40min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Celeriac and Apple Soup
55min