Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel Pâté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Paté
-
fresh horseradish peeled5 - 10 g
-
cream cheese125 g
-
crème fraîche100 g
-
smoked mackerel fillets skinned and checked for bones360 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
Topping
-
unsalted butter diced150 g
-
horseradish relish hot15 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3032 kJ /
734 kcal
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac and Apple Soup
55 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Cauliflower Cheese
50 min
Rhubarb Crumble
55 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Brandy Butter
10 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min