Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Ginger Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
carrots cut in pieces450 g
-
apples cored, quartered150 g
-
avocado cut in pieces140 g
-
lemon juice30 g
-
water200 - 300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
fresh coriander chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.6 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Carrot and Coriander Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Pumpkin Soup
35min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Green Goodness Soup
10min
Cream of Asparagus Soup
15min
Cream of Vegetable Soup
15min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min