Urządzenia i Akcesoria
Lasagne with Vegetable Ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
Vegetable Ragu
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)300 g
-
carrots peeled, cut in pieces (5 mm)300 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)100 g
-
dry white wine100 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
fine sea salt15 g
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel
-
whole milk1000 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
plain flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg to taste1 - 2 pinches
Finalisation
-
dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1852.8 mg
Białko
27 g
Kalorie
2719.3 kJ /
650.5 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
64.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Vegetable Curry with Rice
50 min
Vegetarian Chilli
35 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegan Gravy
45 min
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min