Urządzenia i Akcesoria
Lasagne with Vegetable Ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
Vegetable Ragu
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)300 g
-
carrots peeled, cut in pieces (5 mm)300 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)100 g
-
dry white wine100 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
fine sea salt15 g
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel
-
whole milk1000 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
plain flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg to taste1 - 2 pinches
Finalisation
-
dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1852.8 mg
Białko
27 g
Kalorie
2719.3 kJ /
650.5 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
64.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Vegetarian Chilli
35min
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegetable pasta sauce
40min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min