
Urządzenia i Akcesoria
Tarte aux poires et au brie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
de farine de blé200 g
-
de beurre, salé ou non salé froid, haché80 g
-
d'eau froid65 g
-
de sel½ c. à café
-
de brie haché200 g
-
poires pelées (environ 300 g)2
-
de thym frais (opcjonalnie) pour la décoration2 - 3 brins
-
de poivre noir, moulu pour saupoudrer
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
502 kcal /
2100.3 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
434 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Potiron & Poire
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks