
Urządzenia i Akcesoria
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra to sprinkle (optional)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube1200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
350.9 kcal /
1468.1 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
41.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
166.4 mg