Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)

Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)

3.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • raw cashews
    250 g
  • filtered water
    500 g
  • stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • paprika plus extra to sprinkle (optional)
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • nutritional yeast (see Tips)
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • brown onions (approx. 540 g), cut into quarters
    3
  • garlic cloves
    3
  • potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube
    1200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 350.9 kcal / 1468.1 kJ
Białko 10.4 g
Tłuszcz 17.8 g
Węglowodany 41.3 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 166.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...