Urządzenia i Akcesoria
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra to sprinkle (optional)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.4 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1468.1 kJ /
350.9 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vegan gravy
40 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Cashew sour cream
10 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Tofu scramble
25 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min