Magret de canard à la courge et orange sous-vide
TM6

Magret de canard à la courge et orange sous-vide

3.8 (12 ocen)

Składniki

  • 1 orange non traitée, zeste et jus
  • 10 g de sucre en poudre
  • 2 g de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • 1 magret de canard avec la peau, coupé en deux
  • 300 g de courge butternut, coupée en lamelles (3-4 mm)
  • 10 g de beurre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1780.5 kJ / 424 kcal
Białko
45 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
6 g
Sód
1241.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy