Homard rôti et sauce au cidre

Homard rôti et sauce au cidre

4.9 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 1 oignon coupé en deux
  • 120 g de beurre demi-sel dont 70 g en morceaux
  • le jus d'un citron jaune
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 2 homards
  • 3 jaunes d'œufs
  • 70 g de cidre brut
  • 10 g de vinaigre de cidre
  • 1 pincée poivre blanc à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 444.8 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 1831.4 kJ / 437.7 kcal
Tłuszcz 37.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 23 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...